ro
common.romanian
Sanatate.
Frumusete. Confort.

DV Interclinic este o clinica medicala privata de inalta performanta specializata in domeniul

tratamentului bolii varicoase si al bolii hemoroidale, beneficiind de aparatura medicala

ultramoderna, ce permite realizarea unor tratamente eficiente in conditii de ambulator.

Tratamente cu plasma Platelet-rich plasma (PRP) - Tehnica Vampir

NOUL PROGRAM INOVATOR PENTRU BIOSTIMULAREA PIELEA FOLOSIND PROPRIUL SANGE!

In ultimii ani, s-a dezvoltat nou tip de tratament revolutionar bazat pe un preparat numit plasma bogata in trombocite (Platelet-rich plasma - PRP). Aceasta tratamente au la baza propriul sange al pacientului.

tratament cu plasma

PRP a fost folosit incepand cu anul 1987 pentru a ajuta in procedurile dentare, ortopedice si cele de chirurgie plastic. Multi sportivi celebri — Tiger Woods sau Rafael Nadal – au fost tratati prin metoda PRP pentru diferite probleme, precum luxatii la genunchi si leziuni cronice ale tendonului. De obicei acestea au fost tratate cu medicamente, terapie fizica sau chiar interventie chirurgicala. Prin tehnica PRP sportivii se recuperau rapid, reintorcandu-se la antrenamente in timp scurt.

Ce tratamentul cu plasma PRP?

Tehnica Platelet-rich plasma (PRP) este recunoascuta ca si o metoda de intinerire a pielii. Este o noua abordare care vine in intampinarea pacientilor ce doresc o metoda naturala, sigura pentru rejuvenarea cutanata, aceasta facandu-se cu celule autologe (proprii).

tratament cu plasma

Terapia PRP care dureaza aproximativ douazeci de minute, incepe prin colectarea a 30 de mm din sange pacientului. Proba de sange este plasat intr-o centrifuga pentru separarea plasmei bogate in trombocite de alte componente ale sangelui. Medicii injecteaza plasma in jona afectata, adesea folosind ultrasunete pentru precizie. Trombocite functioneaza ca un factor natural de crestere, fiind esentiale pentru a repararea tesuturilor vatamate. Acesti factori de crestere, de asemenea, stimuleaza fluxul de sange, fiind cauza pentru care cartilajul devine mai ferm si elastic.

 

Procesul este:

  • SIGUR si fiziologic activ;
  • Preperarea este simpla si rapida;
  • Poate fi utilizat in mai multe zone (fata, gat, decolteu, maini);

 

Ce zone pot fi tratate?

  • Aria din jurul ochilor
  • Obraji si zona mediofaciala
  • Pielea de la nivelul gatului
  • Pometi si zona submalara
  • Maini
  • Decolteu
  • Alte zone.

 

Astfel, PRP prin tehnica ultramoderna Vampir se valorifica biologia organismului dvs in vederea estomparii ridurilor sau a cicatricilor!

Orar Clinica

Luni 14:00-20:00
Marti 14:00-20:00
Miercuri 14:00-20:00
Joi 14:00-20:00
Vineri 14:00-20:00
Sambata Inchis
Duminica Inchis

SERVICII

GALERIE CAZURI

INTREABA DOCTORUL