Servicii medicale si tarife

CONSULTATII

Tipuri si preturi

Consultatie chirurgie generala 150 lei
Ecografie abdominala 150 lei
Consultatie Varice (include ecografie Doppler venos 2 membre) 350 lei
Consultatie Hemoroizi/Patologie perianala (include anuscopie) 350 lei
Consultatie tratamente cosmetice (riduri, buze, cearcane) 50 lei
Control 100 lei

TRATAMENTE VARICE

Boala varicoasa a membrelor inferioare

Boala varicoasa a membrelor inferioare (varicele , reprezinta dilatatii permanente ale sistemului venos superficial al membrelor inferioare. Pot fi primitive sau secundare (consecinta altor boli). Pe langa aspectul inestetic, varicele mai pun probleme pacientilor, fiind insotite de senzatia de picioare grele, dureri sau furnicaturi la nivelul membrelor inferioare, edeme. In stadii mai avansate se pot complica cu episoade de tromboflebita superficiala, hiperpigmentatia pielii, hemoragii prin ruperea pachetelor varicoase sau aparitia ulcerului varicos.

Tratamentul bolii varicoase (varicelor)

Pentru stabilirea unei scheme de tratament eficienta este necesara, mai intai, efectuarea unui examen obiectiv cat mai complet, insotit de o ecografie Doppler a sistemului venos superficial si a celui profund al membrelor inferioare, care vor identifica cu precizie cauza bolii si mecanismele de producere si intretinere a acesteia. Anamneza (discutia cu bolnavul) va scoate in evidenta o eventuala mostenire familiala, factori declansatori sau agravanti ai varicelor (de ex: ortostatismul prelungit, nasteri in antecedente, purtatul excesiv al pantofilor cu toc, etc).E bine de stiut ca exista o serie de masuri care pot preveni aparitia sau progresia bolii varicoase, compresia elastica (ciorapul elastic) fiind cea mai cunoscuta.


Metode de tratament:
Flebectomiile reprezinta extirparea izolata de pachete varicoase. Se realizeaza prin incizii milimetrice (2-3mm) cu ajutorul unui instrumentar special. Rezultatele sunt excelente, aspectul estetic este asigurat.

Scleroterapia – este metoda minim invaziva prin care se introduce in lumenul venos o substanta sclerozanta care actioneaza la nivelul endoteliului, avand ca efect intreruperea circulatiei sangelui la nivelul venei, urmata de fibrozarea acesteia. Reprezinta o procedura simpla si eficienta, nu necesita anestezie. Rezultatele devin vizibile in cateva zile (max 2-3 saptamani). Uneori apar mici echimoze post-procedura, care dispar in cateva zile.

Scleroterapia cu spuma – vizeaza vase cu calibru ceva mai mare, substanta sclerozanta fiind injectata sub forma de spuma, are acelasi efect, inchiderea si fibrozarea traiectului venos tratat. Nu necesita anestezie.

Metoda Alpha – administrarea de spuma pe cateter, se face sub control ecografic, si intereseaza vene de calibru mare (safena interna sau externa, colateralele lor).

Termocoagularea prin unde de radiofrecventa pe cateter – prin introducerea unui cateter pe traiectul venei afectate, se realizeaza la acest nivel eliberarea de caldura prin unde radio, care distrug peretele venei afectate. Se realizeaza in anestezie locala.

Metoda cu aburi (SVS – Steam vein sclerosis)– este o procedura ultramoderna prin care realizam tratamentul endovenos al bolii, respectiv prin introducerea unui cateter sub control ecografic si eliberarea de aburi de apa in interiorul venei, la o temperatura de 120 Celsius, care vor distruge peretele venelor vizate, realizand astfel perfect obiectivul propus. Procedura se realizeaza sub anestezie locala, uneori se asociaza o usoara sedare. Pacientul isi reia imediat activitatea


Scleroterapie 400 lei/sedinta
Flebectomii 1 membru 900 lei
Flebectomii 2 membre 1800 lei
Injectie cu spuma ecoghidata 400 lei/sedinta (1 picior)
Termocoagulare pe cateter 900 lei/(1 picior)
Metoda Alpha – spuma pe cateter 2800 lei/(1 picior)
Metoda Alpha – spuma pe cateter 4200 lei/(2 picioare)
Metoda cu aburi (SVS = Steam Vein Sclerosis) Vena Safena (1 picior) 4950 lei
Metoda cu aburi (SVS = Steam Vein Sclerosis) Vena Safena (2 picioare) 6300 lei
Venectazii

Venectaziile (vene in panza de paianjen sau spider veins) – reprezinta dilatatii ale venelor foarte mici, superficiale, aflate imediat sub piele, care deranjeaza pacientul in primul rand din punct de vedere estetic.

Cauza aparitiei acestor dilatatii poate fi: un dezechilibru hormonal (tratamente hormonale, anticonceptionale, modificari pre si post menopauza)

sarcina

raumatisme

expunere exagerata la masaj sau la soare

modificari de presiune in sistemul venos date de alte afectiuni ale venelor mai mari sau mai profunde.
 

Diagnosticul este simplu in acest caz, anamneza si simpla inspectie a zonei afectate, urmata de ecografia Doppler a sistemului venos profund si superficial, certifica diagnosticul cu precizie.

  Tratamentul. In functie de calibrul venelor se efectueaza termocoagulare cu radiofrecventa (pentru venele foarte fine) sau microscleroterapia (pentru cele cu un calibru ceva mai mare, concentratia agentului sclerozant diferind in functie de calibrul venei).
Rezultatele sunt excelente, disparitia acestor vene putand fiind constatata in timpul sedintei de tratament (termocoagulare) sau la interval de cateva zile, max. 2-3 saptamani (scleroterapie). Complicatii: nesemnificative, usor eritem (roseata locala), eventual mici echimoze (vanatai) dupa scleroterapie, care se remit in cateva zile. Uneori poate aparea hiperpigmentatia pielii la nivelul zonei tratate.

  Precautii!Termocoagularea nu necesita nicio masura speciala dupa tratament, se poate efectua in orice perioada a anului, nu se impune purtarea de ciorapi elastici. O crema hidratanta este uneori recomandata.Microscleroterapia: este recomandata evitarea expunerii la soare o perioada scurta de timp (10-14 zile)Se poate efectua efort fizic, sport.

Termocoagulare (radiofrecventa) 500 lei / sedinta
Laserterapia (1000 impulsuri) 500 lei / sedinta
Cuperoza

Este cea de-a doua faza a rozaceei (o suferinta a pielii de natura inflamatorie)


Fazele rozaceei sunt:
inrosirea tranzitorie a tegumentului in urma expunerii la diversi factori (variatii termice, alcool).

cuperoza: inrosirea tegumentului devine permanenta, datorita dilatatiilor venoase ireversibile.

peste fondul dat de cuperoza apar vezicule care se suprainfecteaza

fima; deformarea si cresterea in volum a nasului (rinofima) sau a altor proeminente (ureche, barbie)


Tratamentul cuperozei este simplu si extrem de eficient - prin termocoagularea cu radiofrecventa a vaselor inestetice, care, in urma procedurii, dispar instantaneu. Nu necesita precautii. O crema hidratanta este recomandata post-procedura.
Termocoagulare (radiofrecventa) 500 lei/sedinta
Laser Terapia (1000 impulsuri) 500 lei/sedinta

HEMOROIZI/FISURI ANALE

Hemoroizi

Este o boala foarte frecventa, cu simptomatologie si complicatii care pot deveni extrem de suparatoare.

Simptomele bolii hemoroidale sunt variate :
Sangerarea la nivelul orificiului anal (sange rosu deschis pe materiile fecale, in vasul WC sau pe hartia igienica).
Durere la nivelul orificiului anal, de la jena la defecatie pana la durerea atroce (aparuta in tromboflebita hemoroidala).
Prurit anal (mancarime).
Aparitia unor noduli la nivelul orificiului anal  

In cabinetul nostru veti beneficia de un diagnostic rapid si precis al bolii hemoroidale, urmat de un tratament eficient, avand la baza protocoale moderne si aparatura de ultima generatie.
Este bine de retinut ca hemoroizii se pot trata excelent in conditii de ambulator (nu necesita internare), fara operatie, fara anestezie (eventual simpla anestezie locala in cazul complicatiilor)! In urma fiecarei sedintei de tratament, pacientul merge imediat acasa, putandu-si relua fara probleme activitatile curente, cu cateva restrictii legate doar de efortul fizic intens sau regimul alimentar.

Stadializarea bolii hemoroidale
Stadiul I – hemoroizii nu se exteriorizeaza la nivelul orificiului anal, exista sangerari la defecatie
Stadiul II – hemoroizii se exteriorizeaza la defecatie, insa se retrag spontan
Stadiul III – hemoroizii se exteriorizeaza si in afara actului defecatiei, necesita reducerea lor manuala la nivelul canalului anal
Stadiul IV – hemoroizii sunt permanent exteriorizati la nivelul orificiului anal, nu mai pot fi repusi in canalul anal, de cele mai multe ori prezinta ulceratii, tromboze. Sunt insotiti de dureri, scurgeri mucoase sau sanghinolente care pateaza lenjeria, prurit (mancarimi), dureri spontane sau la adoptarea pozitiei sezande.

Tratamentul bolii hemoroidale:
Ligatura cu benzi elastice (RBL - rubber band ligation - “tratamentul cu inele”) este o metoda excelenta care permite tratarea cu success a hemoroizilor din stadiile I si II. Nu necesita anestezie. Cu ajutorul unui dispozitiv special conceput, se aplica inele elastice la baza pediculilor hemoroidali, producand ischemie, necroza si, in final, indepartarea pediculilor hemoroidali.
Fotocoagularea in spectru infrarosu – caldura eliberata produce cicatrizarea pedicului hemoroidal, impiedicand fluxul sanguin la acest nivel.
Crioterapia – aplicarea pe pedicului hemoridal a unei sonde racite la -90 C care provoaca inchiderea venelor de calibru mic.
Scleroterapia - injectarea in venele hemoroidale a unei substante sclerozante care produce obstructia acestora urmata de micsorarea si, in final, disparitia pediculilor hemoroidali.
Tratamentul cu unde de radiofrecventa – excelent pentru excizia hemoroizilor externi, traiectelor fisurare sau fistuloase, a formatiunilor de la nivelul orificiului anal sau a canalului anal (marisca hemoroidala, polipi, condiloame). Necesita anestezie locala.
Alta metoda minim invaziva de a scapa de hemoroizi este congelarea hemoroizilor cu o procedura numita crioterapie. Crioterapia implica utilizarea unei substante care ingheata hemoroizii, oprindu-i din crestere. In majoritatea cazurilor, hemoroizi se vor micsora, iar mai apoi acestia vor fi inlaturati din zona afectata. Pentru aceasta procedura vom folosi ca si agent de criogenare - nitrogenul pentru inghetarea hemoroizilor. Dupa terminarea terapiei tesutul sanatos va creste la loc, lasand urme putin vizibile. Crioterapia poate fi utilizata doar pentru hemoroizii externi. Pentru mai multe detalii despre crioterapie pe: link ( trimitere la serviciul Crioterapia).

Avantajele tratamentului cu unde de radiofrecventa sunt majore, in comparative cu tratamentul chirurgical, laser, electrocauterizare:
Efectueaza taierea si coagularea simultan, evitand astfel hemoragiile sau eventualele suture.
Leziunile sunt minime.
Cicatricile rezultate sunt suple si elastice, in comparatie cu procedurile “clasice”.

 
Ligaturi ischemiante - „inele” 500 lei/sedinta
Fotocoagulare in spectru infrarosu 200 lei
Excizie-radiofrecventa hemoroizi externi, traiect fisurar 500 lei
Crioterapie hemoroizi 400 lei/sedinta
Fisuri Anale

Reprezinta o afectiune localizata la nivelul canalului anal si apare la examinare ca o ruptura a mucoasei la acest nivel. Este insotita de sangerari, uneori foarte puternice si, mai ales, de dureri de intensitate mare care apar dupa defecatie.

Localizarea cea mai frecventa este la nivelul comisurii anale posterioare.



Cauzele cele mai frecvente ale aparitiei fisurii anale sunt: 
Constipatia cronica.

Fortarea excesiva a sfincterului anal la defecatie.


Diagnosticul fisurii anale este relativ simplu, se efectueaza prin examinarea blanda a regiunii anale si anuscopie. Pentru confort, se administreaza initial un unguent anestezic.

Tratamentul fisurii anale

Actual, tratamentul modern al fisurilor anale presupune administrarea unui unguent special care induce relaxarea sfincterului anal intern (spasmul acestui sphincter este principala cauza de persistent a fisurii anale) urmata de inchiderea completa a traiectului fisurar.

In cazul unor fisuri profunde, cu sangerare masiva, sau al fisurilor vechi, cronice, se impune excizia traiectului fisurar cu ajutorul undelor de radiofrecventa, urmata de cicatrizarea/vindecarea complete a zonei. Aceasta procedura evita disconfortul creat de spitalizare, se efectueaza in anestezie locala,este foarte bine tolerata de pacienti si cu rezultate excelente.

OZONOTERAPIE

Ozonoterapie

Ozonoterapia reprezinta un tratament minim invaziv ce consta in injectarea sau infiltrarea a unei cantitati de amestec de oxigen-ozon, prin diverse tehnici, care in anumite afectiuni a obtinut rezultate terapeutice exceptionale.

 In ozonoterapie ideea centrala este: la baza oricarei afectiuni se afla oxigenarea insuficienta la nivel celular. Aceasta duce la aparitia inflamatiei si a bolii. In aceasta situatie intervine ozonul, care ajuta corpul sa transporte mai bine oxigenul.

Terapia oxigen-ozon constituie o metoda naturala de vindecare ce exploateaza proprietatile celor doua gaze. Printr-o amestecare perfecta se pot neutraliza toxinele acumulate de-a lungul timpului in interiorul corpului, se pot reduce inflamatiile, se regleaza pH-ul, se activeaza circulatia sangelui. Amestecul oxigen-ozon poate fi administrat atat local cat si in intreg organismul. 


Efectele ozonului:
Antibacterian, antifungic şi virustatic;

Imunostimulant;

Antiinflamator si antialgic;

Revitalizant;

Actiune lipolitica, scade valoarea colesterolului;

Imbunatateste circulatia sanguina si limfatica;

Creste rezistenta la efort şi capacitata de memorare;

Actiune antidepresiva.


Terapia cu ozon ajuta la estomparea ridurilor!

Imbatranirea pielii poate fi inhibata si structura pielii poate fi refacuta prin neutralizarea proceselor de formare a ridurilor prin tehnica Ozonoterapiei. Ozonul fiind o substanta creata de natura, produce un efect complex, integral asupra organismului uman. Pentru tratarea probemelor pielii si a ridurilor se recomanda folosirea metodelor de terapie locala si sistemica cu ozon:

pe cale locala – injectii subcutanate ozonate si ulei de masline ozonizat in forma impachetarilor faciale si pentru masaj;

pe cale sistemica - perfuzii intravenoase picatura cu picatura de solutie ozonata, autohemoterapia majora si minora cu ozon, insuflatii rectale cu ozon.

Ozonoterapia este un stimulent in procesul de scadere in greutate!

De asemenea, prin terapia cu ozon se ajunge la o scadere rapid progresiva a straturilor grase, tesutul gras devine mai gros si mai compact. Rezultate bune pot fi de asemenea obtinute la formarea conturului corpol – metoda non invaziva: corectarea barbiei duble, a ovalului fetei, a formei sanilor, coapselor si feselor. Ozonul faciliteaza eliminarea rapida a grasimii de pe stomac, in particular din partea sa de jos, care sufera o modificare scazuta in cazul metodelor traditionale de corectare si practice nicio schimbare prin terapie cu dieta sau de slabit. 


O sedinta de ozonoterapie are o durata de 15-20 de minute iar rezultatului difera de la caz. Este bine ca dupa terminarea curei de 12 sedinte, pentru mentinerea unui efect mai stabil si de durata pacientul sa mai revina pentru 2-3 sedinte pe luna. 

Autohemotransfuzia majora 250 lei
Autohemotransfuzia minora 50 lei
Insuflatii rectale 50 lei/sedinta
Infiltratii 50 lei/sedinta
Punga ("bag") 50 lei/sedinta

HIDROCOLONOTERAPIA

Hidrocolonoterapia

Hidrocolonoterapia reprezinta o metoda blanda, sigura si nedureroasa de irigare a colonului, curatandu-se de materiile reziduale, toxine, gaze si paraziti. Prin aceasta metoda se reface sanatatea si functionalitatea colonului, cu rezultate benefice asupra organismului in totalitate. Curatarea colonului este necesar — de exemplu, Inainte de o procedura medicala, cum ar fi o colonoscopie. Totodata exista persoane care se programeaza pentru sedinte de hidrocolonoterapie deoarece acestia considera ca tratamentul ii va scapa de excesul de toxine, care s-au acumulat In timp din: alimentele pe care le mananca, aer, apa si stilul de viata.  


Printre beneficiile acestei terapii:
Eficienta sistemului digestiv. Prin metoda hidrocolonoterapiei sunt absorbiti nutrienti mult mai bine in corp. In cazul In care deseurile ramane In organism pentru prea mult timp, acesta devine un loc pentru bacteriile si boala. Un colon curat prin aceasta terapie permite deseurilor nedigerate sa treaca cu usurinta prin sistemul dvs.

Mentine regularitatea si previne constipatia. Prin metoda hidrocolonoterapiei sunt absorbiti nutrienti mult mai bine in corp. In cazul In care deseurile ramane In organism pentru prea mult timp, acesta devine un loc pentru bacteriile si boala. Un colon curat prin aceasta terapie permite deseurilor nedigerate sa treaca cu usurinta prin sistemul dvs.

Creste energia. Eliberarea toxinelor din organism ajuta la intinerire corpului. Inainte de hidrocolonoterapie, energia organismului s-a focalizat pe circulatia deseurilor prin intestine si transportarea greoaie in alte parti ale corpului. Pacientii care au apelat la hidrocolonoterapie afirma ca au un somn mai odihnitor si un impuls de energie in activitatea zilnica.

Creste capacitatea de concentrare. O dieta saraca in vitamine si o absorbtie lenta a acestora in corp pot provoca o pierdere a concentrarii in viata de zi cu zi. Acumularea de mucoase si toxinele din colon pot mentine corpul pentru a functiona intr-o stare lenta, chiar daca pacientul consuma o dieta sanatoasa In mod constant. Aceasta asociata cu hidrocolonoterapie aduce un plus de vitalitate si  creste capacitatea de concetrare la locul de munca si in relatiile dvs.

Pierdere In greutate. Prin hidrocolonoterapie exista potentialul de pierderea in greutate. Colonul in medie cantareste aproximativ patru kg gol si poate stoca pana la opt mese inainte ca digestia sa aiba loc. Prin aceasta terapie se poate observa o pierdere semnificativa in greutate.

Scade riscul de cancer de colon Toate toxinele pe care le ingeram, respiram si absorbim prin piele ajung prelucrate de sistemul gastro-intestinal si ficat. Daca acestea nu sunt eliminate din si ficat cat mai curand posibil, toxinele pot face ravagii in corpul dvs.  Prin hidrocolonoscopie se vor reduce cauzele si riscul de polipi, chisturi si excrescente canceroase in colon si in tractului gastro-intestinal.

Hidrocolonoterapie 500 lei/sedinta
Hidrosonografia colonului

Incepand cu sfarsitul anilor 1980, evaluarea sonografica a colonului dupa clisma, de asemenea, cunoscut ca hidrosonografia colonului a fost propus ca o alternativa la clisma cu bariu si colonoscopia pentru o observatie imagistica performanta a colonului si a peretilor acestuia. Astfel, hidrosonografia colonului este o metoda ultraperformanta, non invaziva de a observa detaliile din cadrul colonului si ofera cu acuratete informatiile necesare pentru diagnosticarea pacientului. Spre exemplu, aceasta metoda poate fi utila in definirea gradul de leziuni care anterior au fost diagnosticate prin endoscopie cat si a colitei ulceroase si a bolii Crohn (inflamarea colonului). Ca si modalitate de realizare, prin hidrosonografia colonului se introducerea apa in colon printr-un cateter plasat transrectal, folosindu-se un transductor cu rezolutie inalta. Aceasta este utilizata nu numai in scop pur diagnostic, dar si in scop preventiv pentru o mai buna gestionare a problemelor care ar putea sa apara in interiorul colonului.

Hidrosonografia colonului 500 lei/sedinta

CHIRURGIE DERMATOLOGICA

Tratamente cu plasma Platelet-rich plasma(PRP)-Tehnica Vampir

NOUL PROGRAM INOVATOR PENTRU BIOSTIMULAREA PIELEA FOLOSIND PROPRIUL SANGE!

In ultimii ani, s-a dezvoltat nou tip de tratament revolutionar bazat pe un preparat numit plasma bogata in trombocite (Platelet-rich plasma - PRP). Aceasta tratamente au la baza propriul sange al pacientului.

PRP a fost folosit incepand cu anul 1987 pentru a ajuta in procedurile dentare, ortopedice si cele de chirurgie plastic. Multi sportivi celebri — Tiger Woods sau Rafael Nadal – au fost tratati prin metoda PRP pentru diferite probleme, precum luxatii la genunchi si leziuni cronice ale tendonului. De obicei acestea au fost tratate cu medicamente, terapie fizica sau chiar interventie chirurgicala. Prin tehnica PRP sportivii se recuperau rapid, reintorcandu-se la antrenamente in timp scurt.

PRP a fost folosit incepand cu anul 1987 pentru a ajuta in procedurile dentare, ortopedice si cele de chirurgie plastic. Multi sportivi celebri — Tiger Woods sau Rafael Nadal – au fost tratati prin metoda PRP pentru diferite probleme, precum luxatii la genunchi si leziuni cronice ale tendonului. De obicei acestea au fost tratate cu medicamente, terapie fizica sau chiar interventie chirurgicala. Prin tehnica PRP sportivii se recuperau rapid, reintorcandu-se la antrenamente in timp scurt.


Ce tratamentul cu plasma PRP?

Tehnica Platelet-rich plasma (PRP) este recunoascuta ca si o metoda de intinerire a pielii. Este o noua abordare care vine in intampinarea pacientilor ce doresc o metoda naturala, sigura pentru rejuvenarea cutanata, aceasta facandu-se cu celule autologe (proprii). Terapia PRP care dureaza aproximativ douazeci de minute, incepe prin colectarea a 30 de mm din sange pacientului. Proba de sange este plasat intr-o centrifuga pentru separarea plasmei bogate in trombocite de alte componente ale sangelui. Medicii injecteaza plasma in jona afectata, adesea folosind ultrasunete pentru precizie. Trombocite functioneaza ca un factor natural de crestere, fiind esentiale pentru a repararea tesuturilor vatamate. Acesti factori de crestere, de asemenea, stimuleaza fluxul de sange, fiind cauza pentru care cartilajul devine mai ferm si elastic.


Procesul este:
SIGUR si fiziologic activ;

Preperarea este simpla si rapida;

Poate fi utilizat in mai multe zone (fata, gat, decolteu, maini);


Ce zone pot fi tratate?
Aria din jurul ochilor

Obraji si zona mediofaciala

Pielea de la nivelul gatului

Pometi si zona submalara

Maini

Decolteu

Alte zone.


Astfel, PRP prin tehnica ultramoderna Vampir se valorifica biologia organismului dvs in vederea estomparii ridurilor sau a cicatricilor!
130 Euro/ Fiola
Botox
 
Sedinte Botox
 
Procesul este:
SIGUR si fiziologic activ;
Preperarea este simpla si rapida;
Poate fi utilizat in mai multe zone (fata, gat, decolteu, maini);

 
Ce zone pot fi tratate?

Aria din jurul ochilor
Obraji si zona mediofaciala
Pielea de la nivelul gatului
Pometi si zona submalara
Maini
Decolteu
Alte zone.

 
Pretul pentru tratamentul cu Botox costa 5.5 euro/unitatea
Acidul hialuronic
Imperfectiunile si ridurile pot fi corectate acum printr-o simpla tehnica intradermica de injectare a acidului hialuronic. Acesta reprezinta o substanta excelenta care face pielea elastica si ferma, fiind utilizat pentru remodelarea si obtinerea vitalitatii obrajilor, buzelor si conturul fetei.
Acidul hialuronic este o substanta naturala, care poate fi gasita In tesutul conjunctiv al pielii. Acidul hialuronic are efecte similare ca cele ale colagenului, insa rezultatele in urma injectarii cu acesta sint mai rezistente in timp, iar reactiile adverse ale organismului la substanta sunt extrem de rare.
Tratamentul cu acid hialuronic implica o procedura sigura, deoarece foloseste un ingredient natural al pielii. Acidul nu este fabricat din material sintetic sau animal, prin urmare, nu exista nici un risc de infectie, iar riscul unei reactii alergice temporareeste foarte scazut.
Cu ajutorul unui ac special si o injectie, acidul hialuronic se introduce in piele cu scopul de a nivela ridurile faciale, in primul rand ridurile din jurul buzelor sau pentru augmentarea buzelor (marirea buzelor). Procedura de injectare cu acid hialuronic nu este placuta in sine, din acest motiv se aplica o anestezie locala care elimina durerea in timpul interventiei, procedura fiind fara dureri.
Astfel, tratamentul cu acid hialuronic implica o umplere dermica pentru imbunatatirea conturului pielii si reduce vizibil cicatricile.
Alte caracteristici care pot fi corectate prin implantarea acidului hialuronic includ:

Liniile de expresie dintre sprancene;
Linii verticale din zona buzelor;
Liniile din coltul gurii;
Linii de expresie de pe frunte;
,,Labele de rata” din coltul ochilor;
Liniile de expresie dintre nas si gura;
Redefinirea buzelor;
Cicatricile lasate in urma acneei;
Cicatrici faciale;  

Tratamentele cu acid hialuronic dureaza intre 20-60 de minute si permite continuarea activitatilor zilnice, de obicei, imediat dupa interventie.
Acid hialuronic (riduri adanci, remodelare faciala, marirea buzelor) 250 euro/fiola

Tratamente cicatrici, vergeturi, riduri fine

Dermapen reprezinta la ora actuala cea mai avansata metoda de tratament impotriva cicatricilor (post- acneice, posttraumatice sau postoperatorii), reprezentand avangarda in domeniul mezoterapiei fractionale a pielii. Inlocuieste cu succes procedurile laser sau pe cele de peeling chimic, avantajul fiind conferit de accesibilitatea metodei . De asemenea, trateaza cu acelasi succes ridurile fine, vergeturile, porii dilatati, reintinerind pielea si conferindu-i aspectul si elasticitatea dorita.
Dermapen este un dispozitiv de ultima generatie ce penetreaza pielea cu ajutorul unor ace extrem de fine, generand aproximativ 1000 intepaturi controlate/secunda, si realizeaza astfel conditii locale favorabile de regenerare a fibrelor de elastina si de colagen, atat prin actiune mecanica, cat si prin realizarea unui acces direct in straturile profunde ale pielii a substantelor active la acest nivel (ex. creme pe baza de acid hialuronic). <[divider height="10" />

Dermapen a fost votat drept “cel mai bun dispozitiv de rejuvenare a pielii” la The Aesthetic Show (TAS) 2012 de catre medicii esteticieni din SUA. De ce dermapen?

Reduce semnificativ cicatricile
Rejuveneaza si tonifica pielea
Amelioreaza vergeturile si ridurile
Nu produce durere si este foarte eficace
Spre deosebire de alte proceduri, putem seta viteza de lucru si profunzimea la care dorim sa actionam, conferind precizie si calitate tratamentului

 
Cum procedam practic?

Dupa stabilirea zonei de actiune, se administreaza la acest nivel o crema anestezica, lasand-o sa- si faca efectul aprox 30 min.
Se dezinfecteaza zona
Se aplica substanta activa pe piele
Se seteaza Dermapenul pentru viteza si profunzimea dorita
Se aplica Dermapenul pe zona de interes, durata unei sedinte de tratament fiind de aproximativ 15-20 minute

 
DETALII:
Micro-intepaturile sunt foarte usor tolerate, datorita calibrului extrem de redus al acelor, faptului ca acestea vibreaza si sunt aplicate perpendicular pe piele. In plus, aplicarea cremei anestezice face ca procedura sa fie complet nedureroasa.
Finetea tratamentului permite si accesul in zone cu piele foarte fina sau sensibila, gen pleoape, zona tamplelor, aripioarele nazale sau conturul buzelor.
Este posibila aparitia unui discret eritem (roseata a pielii) imediat dupa tratament, care persista pentru aproximativ 24 ore la nivelul zonei tratate. Nu se produc sangerari.
Pentru rezultatul dorit sunt necesare un numar de 3-8 sedinte, in functie de suprafata tratata si gradul de afectare al pielii.

 
Tratament cicatrici, vergeturi, riduri fine (Dermapen) 900 lei/sedinta
Tumori benigne cutanate

Apar sub forma unor denivelari ale pielii, cu crestere lenta, nu sunt de natura cancerigena, dar pot deveni inestetice sau dureroase, determinand uneori deficit functional al zonei in cazul in care ajung la dimensiuni mai mari.

Lipomul – Formatiune subcutanata bine delimitata, cu continut de tesut grasos. De obicei e bine delimitate, incapsulata. Tratamentul este chirurgical, se efectueaza in anestezie locala.

Chistul sinovial – Tumora care apare la nivelul articulatiilor, cel mai frecvent la nivelul incheieturii mainii (articulatia radiocarpiana).Secreta un lichid gelatinos, iar chistul comunica cu articulatia. Se indeparteaza chirurgical, sub anestezie locala.

Hidrosadenita – Reprezinta infectia glandelor sudoripare si transformarea acesteia intr-o colectie de puroi . Apare cel mai fecvent la nivelul axilei si este extrem de dureroasa. Tratamentul este chirurgical, in anestezie locala, practicandu-se incizia si evacuarea colectiei purulente.

Hemangioamele– Tumori vasculare, se trateaza simplu si eficient prin termocoagulare.

Nevii pigmentari – Sunt tumori benigne. Necesita o permanenta supraveghere, cresterea in dimensiuni, aparitia sangerarilor, modificarile de culoare sunt semen care alarmeaza bolnavul. Tratamentul este chirurgical, prin excizie, in anestezie locala.

Papiloamele – Sunt tumori de natura benigna (necanceroase), de etiologie virala. Indepartarea lor este de obicei simpla prin cauterizare cu unde de radiofrecventa sau, in anumite cazuri (dimensiuni mari), prin excizie chirurgicala.

Chistele de incluziune  –Se pot infecta, uneori fistulizeaza. Tratamentul lor se realizeaza chirurgical.

Chistul mucos  –Formatiune benigna (necanceroasa) ce apare la nivelul extremitatii distal a degetelor. Se indeparteaza cu ajutorul cauterului cu radiofrecventa.

Chistul sebaceu  –Tumora a glandelor sebacee, de obicei pacientul e deranjat de suprainfectie, cand zona se tumefiaza, se inroseste si apar dureri. Tratamentul este chirurgical, in anestezie locala.


Excizie laser 500 lei
Extirpare (in functie de dimensiuni si numar) 500 lei
Crioterapia

In timp ce cele mai multe tipuri de conditii de dermatologice pot fi tratate cu succes prin tratamente nechirurgicale si medicamente topice, anumite conditii pot solicita o abordare mai intensa de tratament pentru ameliorarea simptomelor, restabilirea unui aspect normal si pentru a preveni complicatii pentru afectiuni precum cancerul de piele, cicatrici, chisturi si venectazii. Preocuparile cosmetice ale pielii pot fi de asemenea tratate chirurgical, adesea folosind cele mai avansate lasere sau tehnici minim invazive. Crioterapia este tehnica moderna pentru a trata mai multe tipuri de leziuni ale pielii, unele dintre cele mai frecvente fiind alunitele. Crioterapia se refera la un tratament In care suprafata pielii leziuni sunt Inghetate. Aceasta se bazeaza Nitrogen lichid pentru a distruge selectiv celulele dintr-o alunita sau tumorile cutanate. Dupa tratament, leziuniea se micsoreaza treptat si dispare, lasand in urma o piele fina fara cicatrici. In functie de severitatea conditiei problematice a fiecarui pacient crioterapia ofera rezultate sigure care sunt asociate cu o perioada scurta de recuperare. Dupa aceasta procedura, pacientii sunt in masura sa isi revina rapid la activitatile normale.


Avantajele acestei metode:

Alunitele, verucile pot fi Indepartate fara anestezie locala si fara taierea pielii;

Metoda rapida, simpla, nivel redus de durere;

In cazul unor negi superficiali, pielea se vindeca fara cicatrici;

Trebuie sa se aplice o data la 3-4 saptamani

Nu este nevoie de bandaje;

Poate fi utilizata indiferent de varsta pacientului.


Crioterapie tumorete cutanate 100 lei/sedinta
Open chat
1
Ai nevoie de ajutor?
Va rugam descrieti cat mai direct problema Dvs.
Daca nu va raspundem in cel mult 60 de minute
folositi butonul de PROGRAMARI din meniu. :D
Powered by