ro
common.romanian
Sanatate.
Frumusete. Confort.

DV Interclinic este o clinica medicala privata de inalta performanta specializata in domeniul

tratamentului bolii varicoase si al bolii hemoroidale, beneficiind de aparatura medicala

ultramoderna, ce permite realizarea unor tratamente eficiente in conditii de ambulator.

Ozonoterapie

Ozonoterapia reprezinta un tratament minim invaziv ce consta in injectarea sau infiltrarea a unei cantitati de amestec de oxigen-ozon, prin diverse tehnici, care in anumite afectiuni a obtinut rezultate terapeutice exceptionale.

 

ozonoterapia

 

 In ozonoterapie ideea centrala este: la baza oricarei afectiuni se afla oxigenarea insuficienta la nivel celular. Aceasta duce la aparitia inflamatiei si a bolii. In aceasta situatie intervine ozonul, care ajuta corpul sa transporte mai bine oxigenul.

 

Terapia oxigen-ozon constituie o metoda naturala de vindecare ce exploateaza proprietatile celor doua gaze. Printr-o amestecare perfecta se pot neutraliza toxinele acumulate de-a lungul timpului in interiorul corpului, se pot reduce inflamatiile, se regleaza pH-ul, se activeaza circulatia sangelui. Amestecul oxigen-ozon poate fi administrat atat local cat si in intreg organismul. 

 

Efectele ozonului:

 

  • Antibacterian, antifungic şi virustatic;
  • Imunostimulant;
  • Antiinflamator si antialgic;
  • Revitalizant;
  • Actiune lipolitica, scade valoarea colesterolului;
  • Imbunatateste circulatia sanguina si limfatica;
  • Creste rezistenta la efort şi capacitata de memorare;
  • Actiune antidepresiva.

 

Terapia cu ozon ajuta la estomparea ridurilor!

 

ozonoterapia

 

Imbatranirea pielii poate fi inhibata si structura pielii poate fi refacuta prin neutralizarea proceselor de formare a ridurilor prin tehnica Ozonoterapiei. Ozonul fiind o substanta creata de natura, produce un efect complex, integral asupra organismului uman. Pentru tratarea probemelor pielii si a ridurilor se recomanda folosirea metodelor de terapie locala si sistemica cu ozon:  

 

  • pe cale locala – injectii subcutanate ozonate si ulei de masline ozonizat in forma impachetarilor faciale si pentru masaj;
  • pe cale sistemica - perfuzii intravenoase picatura cu picatura de solutie ozonata, autohemoterapia majora si minora cu ozon, insuflatii rectale cu ozon.

 

Ozonoterapia este un stimulent in procesul de scadere in greutate!

 

De asemenea, prin terapia cu ozon se ajunge la o scadere rapid progresiva a straturilor grase, tesutul gras devine mai gros si mai compact. Rezultate bune pot fi de asemenea obtinute la formarea conturului corpol – metoda non invaziva: corectarea barbiei duble, a ovalului fetei, a formei sanilor, coapselor si feselor. Ozonul faciliteaza eliminarea rapida a grasimii de pe stomac, in particular din partea sa de jos, care sufera o modificare scazuta in cazul metodelor traditionale de corectare si practice nicio schimbare prin terapie cu dieta sau de slabit. 

 

ozonoterapia

 

O sedinta de ozonoterapie are o durata de 15-20 de minute iar rezultatului difera de la caz. Este bine ca dupa terminarea curei de 12 sedinte, pentru mentinerea unui efect mai stabil si de durata pacientul sa mai revina pentru 2-3 sedinte pe luna. 

Orar Clinica

Luni 14:00-20:00
Marti 14:00-20:00
Miercuri 14:00-20:00
Joi 14:00-20:00
Vineri 14:00-20:00
Sambata Inchis
Duminica Inchis

SERVICII

GALERIE CAZURI

INTREABA DOCTORUL