ro
common.romanian
Sanatate.
Frumusete. Confort.

DV Interclinic este o clinica medicala privata de inalta performanta specializata in domeniul

tratamentului bolii varicoase si al bolii hemoroidale, beneficiind de aparatura medicala

ultramoderna, ce permite realizarea unor tratamente eficiente in conditii de ambulator.

Hidrosonografia colonului

Incepand cu sfarsitul anilor 1980, evaluarea sonografica a colonului dupa clisma, de asemenea, cunoscut ca hidrosonografia colonului a fost propus ca o alternativa la clisma cu bariu si colonoscopia pentru o observatie imagistica performanta a colonului si a peretilor acestuia.

 

hidrosonografie hidrosonografie hidrosonografie

 

Astfel, hidrosonografia colonului este o metoda ultraperformanta, non invaziva de a observa detaliile din cadrul colonului si ofera cu acuratete informatiile necesare pentru diagnosticarea pacientului. Spre exemplu, aceasta metoda poate fi utila in definirea gradul de leziuni care anterior au fost diagnosticate prin endoscopie cat si a colitei ulceroase si a bolii Crohn (inflamarea colonului).

 

Ca si modalitate de realizare, prin hidrosonografia colonului se introducerea apa in colon printr-un cateter plasat transrectal, folosindu-se un transductor cu rezolutie inalta.

 

Aceasta este utilizata nu numai in scop pur diagnostic, dar si in scop preventiv pentru o mai buna gestionare a problemelor care ar putea sa apara in interiorul colonului.

Orar Clinica

Luni 14:00-20:00
Marti 14:00-20:00
Miercuri 14:00-20:00
Joi 14:00-20:00
Vineri 14:00-20:00
Sambata Inchis
Duminica Inchis

SERVICII

GALERIE CAZURI

INTREABA DOCTORUL