ro
common.romanian
Sanatate.
Frumusete. Confort.

DV Interclinic este o clinica medicala privata de inalta performanta specializata in domeniul

tratamentului bolii varicoase si al bolii hemoroidale, beneficiind de aparatura medicala

ultramoderna, ce permite realizarea unor tratamente eficiente in conditii de ambulator.

Hidrocolonoterapia

Hidrocolonoterapia reprezinta o metoda blanda, sigura si nedureroasa de irigare a colonului, curatandu-se de materiile reziduale, toxine, gaze si paraziti. Prin aceasta metoda se reface sanatatea si functionalitatea colonului, cu rezultate benefice asupra organismului in totalitate.

Curatarea colonului este necesar — de exemplu, Inainte de o procedura medicala, cum ar fi o colonoscopie. Totodata exista persoane care se programeaza pentru sedinte de hidrocolonoterapie deoarece acestia considera ca tratamentul ii va scapa de excesul de toxine, care s-au acumulat In timp din: alimentele pe care le mananca, aer, apa si stilul de viata.

hidrocolonoterapie


Printre beneficiile acestei terapii:

 

  • Eficienta sistemului digestiv

Prin metoda hidrocolonoterapiei sunt absorbiti nutrienti mult mai bine in corp. In cazul In care deseurile ramane In organism pentru prea mult timp, acesta devine un loc pentru bacteriile si boala. Un colon curat prin aceasta terapie permite deseurilor nedigerate sa treaca cu usurinta prin sistemul dvs.

 

  • Mentine regularitatea si previne constipatia

Constipatie — mai ales atunci cand este cronica — provoaca un raspuns digestiv mai lent al organismului, deseurile ramanand in sistemul mai mult. Aceasta creste probabilitatea ca toxine sa fie lansate in sange. Totodata, aceasta este o cauza pentru alte boli si iritatii cum ar fi hemoroizi si vene varicoase.

 

  • Creste energia

Eliberarea toxinelor din organism ajuta la intinerire corpului. Inainte de hidrocolonoterapie, energia organismului s-a focalizat pe circulatia deseurilor prin intestine si transportarea greoaie in alte parti ale corpului. Pacientii care au apelat la hidrocolonoterapie afirma ca au un somn mai odihnitor si un impuls de energie in activitatea zilnica.

 

  • Creste capacitatea de concentrare

O dieta saraca in vitamine si o absorbtie lenta a acestora in corp pot provoca o pierdere a concentrarii in viata de zi cu zi. Acumularea de mucoase si toxinele din colon pot mentine corpul pentru a functiona intr-o stare lenta, chiar daca pacientul consuma o dieta sanatoasa In mod constant.

Aceasta asociata cu hidrocolonoterapie aduce un plus de vitalitate si  creste capacitatea de concetrare la locul de munca si in relatiile dvs.

 

  • Pierdere In greutate

Prin hidrocolonoterapie exista potentialul de pierderea in greutate. Colonul in medie cantareste aproximativ patru kg gol si poate stoca pana la opt mese inainte ca digestia sa aiba loc. Prin aceasta terapie se poate observa o pierdere semnificativa in greutate.

 

  • Scade riscul de cancer de colon

Toate toxinele pe care le ingeram, respiram si absorbim prin piele ajung prelucrate de sistemul gastro-intestinal si ficat. Daca acestea nu sunt eliminate din si ficat cat mai curand posibil, toxinele pot face ravagii in corpul dvs.  Prin hidrocolonoscopie se vor reduce cauzele si riscul de polipi, chisturi si excrescente canceroase in colon si in tractului gastro-intestinal.

Orar Clinica

Luni 14:00-20:00
Marti 14:00-20:00
Miercuri 14:00-20:00
Joi 14:00-20:00
Vineri 14:00-20:00
Sambata Inchis
Duminica Inchis

SERVICII

GALERIE CAZURI

INTREABA DOCTORUL