ro
common.romanian
Sanatate.
Frumusete. Confort.

DV Interclinic este o clinica medicala privata de inalta performanta specializata in domeniul

tratamentului bolii varicoase si al bolii hemoroidale, beneficiind de aparatura medicala

ultramoderna, ce permite realizarea unor tratamente eficiente in conditii de ambulator.

Acidul hialuronic

Imperfectiunile si ridurile pot fi corectate acum printr-o simpla tehnica intradermica de injectare a acidului hialuronic. Acesta reprezinta o substanta excelenta care face pielea elastica si ferma, fiind utilizat pentru remodelarea si obtinerea vitalitatii obrajilor, buzelor si conturul fetei.

Acidul hialuronic este o substanta naturala, care poate fi gasita In tesutul conjunctiv al pielii. Acidul hialuronic are efecte similare ca cele ale colagenului, insa rezultatele in urma injectarii cu acesta sint mai rezistente in timp, iar reactiile adverse ale organismului la substanta sunt extrem de rare.

Tratamentul cu acid hialuronic implica o procedura sigura, deoarece foloseste un ingredient natural al pielii. Acidul nu este fabricat din material sintetic sau animal, prin urmare, nu exista nici un risc de infectie, iar riscul unei reactii alergice temporareeste foarte scazut.

Cu ajutorul unui ac special si o injectie, acidul hialuronic se introduce in piele cu scopul de a nivela ridurile faciale, in primul rand ridurile din jurul buzelor sau pentru augmentarea buzelor (marirea buzelor). Procedura de injectare cu acid hialuronic nu este placuta in sine, din acest motiv se aplica o anestezie locala care elimina durerea in timpul interventiei, procedura fiind fara dureri.

Astfel, tratamentul cu acid hialuronic implica o umplere dermica pentru imbunatatirea conturului pielii si reduce vizibil cicatricile.

  Alte caracteristici care pot fi corectate prin implantarea acidului hialuronic includ:
  • Liniile de expresie dintre sprancene;
  • Linii verticale din zona buzelor;
  • Liniile din coltul gurii;
  • Linii de expresie de pe frunte;
  • ,,Labele de rata” din coltul ochilor;
  • Liniile de expresie dintre nas si gura;
  • Redefinirea buzelor;
  • Cicatricile lasate in urma acneei;
  • Cicatrici faciale;

Tratamentele cu acid hialuronic dureaza intre 20-60 de minute si permite continuarea activitatilor zilnice, de obicei, imediat dupa interventie.

Orar Clinica

Luni 14:00-20:00
Marti 14:00-20:00
Miercuri 14:00-20:00
Joi 14:00-20:00
Vineri 14:00-20:00
Sambata Inchis
Duminica Inchis

SERVICII

GALERIE CAZURI

INTREABA DOCTORUL